Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Tradicionalnu manifestacija ''Bdenje''
 
 

Tradicionalnu manifestacija ''Bdenje''

Tradicionalnu manifestacija ''Bdenje'' koja počinje 20. oktobra, u četvrtak, u 19 sati, u Muzeju ''21. oktobar'' u Kragujevcu. ''Bdenje'' počinje otvaranjem izložbe crteža, akvarela i plakata jednog od naših najpoznatijih grafičkih dizajnera, Božidara Boleta Miloradovića.

 

Plakati su vezani za najavau različitih kulturnih dešavanja ustanove Spomen – park ''Kragujevački oktobar'', a crteži i akvareli su posvećeni streljanim učenicima i objedinjeni u ciklus ''Pomenik.''

Sledi promocija poeme ''Glasovi neba pod zemljom'' Aleksandra B. Lakovića, koja će sutradan, 21. oktobra, biti izvedena na manifestaciji ''Veliki školski čas''. O delu govore autor, Aleksandra B. Laković i Zoran Petrović, urednik izdavačke delatnosti Spomen – parka.

Na kraju, održaće se koncert ''Kragujevačkog pevačkog društva'' pod dirigentskom palicom Đorđa Catića, koji će izvesti pet kompozicija duhovne muzike.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');