Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac OK! Formiranje omladinskog kluba u Kragujevcu
 
 

OK! Formiranje omladinskog kluba u Kragujevcu

Pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih, Stefan Nikezić u ime grada Kragujevca potpisao je danas Ugovor o realizaciji projekta “Formiranje omladinskog kluba“ sa Ministarstvom omladine i sporta.

 

Potpisivanju Ugovora u vrednosti od 1.062,360,00 dinara prisustvovale su i pomoćnica minstra omladine i sporta, Snežana Klašnja, rukovodilac grupe za saradnju sa udruženjima i kancelarijama za mlade, Zorica Labudović, kao i Marija Đoković ispred Kancelarije za mlade grada Kragujevca.

Jedan od problema sa kojima se mladi susreću je nedostatak prostora odnosno mesta za njihovo okupljanje i organizaciju aktivnosti, nedostatak programa usmerenih na voluntarizam i mobilnost mladih, kreativno izražavanje i promocije omladinskog stvaralaštva. Postojanjem Omladinskog kluba u Kragujevcu stvaraju se uslovi za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi, zaključio je pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih Stefan Nikezić.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');