Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Do kraja godine tri sajamske manifestacije
 
 

Do kraja godine tri sajamske manifestacije

Do kraja kalendarske godine na Šumadija sajmu će se održati još tri sajamske manifestacije, od velikog značaja kako za Šumadija sajam, tako i za grad Kragujevac.

 

Pored brojnih problema koji su poslednjih meseci zadesili gradsko sajmište, ostvareni su dobri poslovni rezultati manifestacija koje su prethodile, dok su ista očekivanja i najavljenih manifestacija. Što se “Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma” tiče, kao i “Četvrtog prodajnog sajma zimnice“, koji se na Šumadija sajmu održava od 24–26. novembra potencijali sajamske hale su već ispunjeni, izlagači se po već ustaljenoj praksi pozicioniraju i pripremaju svoje nove turističke ponude, aranžmane za Novogodišnje i Božićne praznike, zimovanja, sajamske popuste i dr.

Na “Sajmu automobila“ u periodu od 02. do 04. decembra, očekuju nas brojni lokalni dileri i zastupnici najpoznatijih brendova auto-industrije, kao i predstavnici osiguravajućih i lizing kompanija iz regiona. Prostor od 1.600m2 u hali "Šumadija sajma", biće popunjen sa 10-tak auto-kuća, veći broj lizing kuća, osiguravajućih i bankarskih kompanija. Poslednja manifestacija u ovoj kalendarskoj godini namenjena je najmlađima.

Dečiji sajam “Novogodišnji bazar – Predo baby zimska čarolija” će uz generalnog sponzora dečijeg sajma – Predo baby pelene i prijatelja dečijeg sajma – Joker igraonice mališanima ponuditi bogat zabavno – edukativni sadržaj. U duhu Novogodišnjih praznika izlagački deo će sadržati pored brojnih sajamskih popusta i ponudu paketića, po takođe sajamskim cenama, a naše mališane će na fotografisanju čekati i Deda Mraz.

Takođe očekivanja su da će se na kalendaru sajamskih manifestacija za 2017. godinu naći bogatija ponuda sajmova, koja će uz već postojeće sadržati I niz novih sajamskih manifestacija.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži