Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dezurstva za Dan primirja
 
 

Dezurstva za Dan primirja

Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembar, od 2012. u Srbiji se slavi kao državni praznik.

 

Iako će petak za mnoge biti neradan dan, u Kragujevcu će u brojnim službama biti organizovana dežurstva. Dom zdravlja Kragujevac će organizovati dežurstva po sledećem rasporedu. Zdravstvena stanica br. 4 radiće od 7– 20 sati. Ogranci Aerodrom, Bresnica i Stanovo, kao i ambulanta Stragari dežuraće od 7 – 14 sati i 20 minuta.

Služba za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine u centralnom punktu u ul. Svetozara Markovića , kao i služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece u Krugu KC Kragujevac radiće od 7 – 20 časova. U istom terminu dežuraće Služba kućnog lečenja. Polivalentna patronažna služba radiće od 7 – 14 sati i 20 minuta , a telefonsko savetovalište "Deca Srbije" od 7 – 20. Dežurne apoteke za praznik biće 29. Novembar i 1.maj od 7 – 20, Avala, Stanovo i Topola od 8 – 12, a apoteka Bubanj radiće od 0 do 24 sata.

Vozila javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika saobraćaće po redu vožnje za nedelju i državni praznik. Službe JKP "Parking servis" neće raditi u petak, osim Pauk službe koja će raditi u saradnji sa Saobraćanom policijom i komunalnom inspekcijom. Sve pijace u sastavu Grsadskih tržnica će za praznik raditi, a biće otvoreni i svi veći i manji trgovinski objekti u gradu.

foto: N.Raus

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži