Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Svečano uručenje nagrada najboljim učenicima
 
 

Svečano uručenje nagrada najboljim učenicima

Svečano uručenje nagrada najboljim učenicima, učesnicima jubilarnog, četrdesetog literarnog i likovnog konkursa ''Dosta su svetu jedne Šumarice'' 25. novembra, u petak u 12 sati u Muzeju ''21. oktobar''. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Skupštine grada Kragujevca.

 

Ove, jubilarne godine tema konkursa su bili stihovi književnika Aleksandra B. Lakovića: „Svi trenutno živi nastoje da se za života ostvare najbolje što mogu” iz poeme ''Glasovi neba pod zemljom'', koja je izvedena na ovogodišnjem ''Velikom školskom času.'' Na literarni i likovni konkurs pristigla su 643 rada iz 79 osnovnih, 33 srednje škole, i dve likovne radionice. Literarnih radova je bilo 188, a likovnih 455.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');