Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ciklus predavanja o filmskoj muzici i tribina O književnim idolima
 
 

Ciklus predavanja o filmskoj muzici i tribina O književnim idolima

U utorak, 29. novembra 2016. godine u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u okviru Ciklusa predavanja o filmskoj muzici, u 18 časova biće održano predavanje Upotreba popularne muzike u mejnstrim filmu. Predavač je Aleksandra Kovač - kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent i pevačica.

 

Nakon završetka predavanja, sa početkom u 20 časova, biće održana tribina pod nazivom "O književnim idolima" koja se realizuje u saradnji sa Udruženjem umetnika Srbije u okviru projekta Kulturni Šok.

Učesnici tribine su Milo Lompar - istoričar književnosti, filozof, profesor i predsednik Zadužbine Miloša Crnjanskog i Aleksandar Gatalica - pisac, prevodilac sa antičkog grčkog jezika i muzički kritičar. Moderator je Karlo Astrahan, predsednik Udruženja umetnika Srbije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');