Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zlatara Djani organizuje tradicionalni likovni konkurs ''Mami na dar''
 
 

Zlatara Djani organizuje tradicionalni likovni konkurs ''Mami na dar''

Tradicionlano, juvelirska kuća Djani i ove godine organizuje likovni konkurs Mami na dar posvećen našim najmladjim sugradjanima.

 

Sa istom idejom zlatara podržava dečije stvaralaštvo i prave vrednosti, u saradnji da Dečijim pozoristem u Kragujevcu, pristupili su i ovogodisnjem projektu. Likovni konkurs otvoren je sve do 25.02.2017, nakon čega će se pristupiti izradi nakita po izabranim dečijim crtežima. Njihova dodela, kao i brojna, druga iznenadjenja uz druženje i predstavu biće u Dečijem pozoristu u Kragujevcu u cetvrtak, 9. 03. 2017.godine od 18 h.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');