Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Kredi banka" jedina u gradu izdaje sefove
 
 

"Kredi banka" jedina u gradu izdaje sefove

sef_jpg014034Gradjani koji žele da svoje dragocenosti, važna dokumenta i ostale predmete od vrednosti čuvaju na sigurnom mestu, jedino u Kredi banci u Kragujevcu imaju mogućnost iznajmljivanja sefova. U ovoj banci kažu da pružaju maksimalnu bezbednost i diskreciju, kada je u pitanju čuvanje dragocenosti građana. 

Maksimalna bezbednost i diskrecija

Planirate odlazak na odmor ili neki duži put, ali ne zelite da svoj novac, nakit ili neke druge dragocenosti koje imate ostavljate u kući dok niste tu. Ukoliko niste do sada znali, vaše predmete od vrednosti možete ostaviti i u sefovima za građane, koje u našem gradu ima jedino Kredi banka. U ovoj banci kažu da je procedura za zakup sefa vrlo jednostavna. Visina zakupa sefova zavisi od njihove veličine i plaća se tromesečno. Iako cena zakupa i nije baš najpopularnija, sasvim je sigurno da zakup sefa u banci predstavlja sigurnu varijantu čuvanja dragocenosti.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');