Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ministar Vulin u Zavodu „Male pčelice“
 
 

Ministar Vulin u Zavodu „Male pčelice“

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, prisustvovaće u petak, 31. marta 2017. godine, u 14:00 sati, u Zavodu za smeštaj odraslih lica „Male pčelice“ u Kragujevcu (Ljubomira Jovanovića bb), uručenju tri velika plastenika za proizvodnju povrća, rezervoara za vodu i prateća opreme, koje je ekonomiji ove ustanove donirala nemačka nevladina organizacija Help – Hilfe zur Selbsthife e.V.

 

Oprema vredna 20.000 evra donirana je u okviru projekta „Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji, faza II“, koji finansira nemačka vlada a sufinansiraju lokalni partneri.

Cilj donacije je unapređenje rehabilitacije korisnika Zavoda radnom terapijom. U Zavodu „Male pčelice“, u kome je smešteno gotovo 900 korisnika, na oko 17 hektara obradive površine seju se kulture koje se upotrebljavaju za ishranu korisnika i zaposlenih.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');