Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Savremena hirurgija kičmenog stuba u Kliničkom centru Kragujevac
 
 

Savremena hirurgija kičmenog stuba u Kliničkom centru Kragujevac

Danas, u sredu 5. aprila 2017. godine u 13 sati u kabinetu direktora (zgrada Direktorijuma) zakazana je konferencija za novinare u vezi uvođenje najsavremenije hirurgije kičmenog stuba za pacijente Klinike za ortopediju i traumatologiju, koja je omogućena zahvaljujući saradnji Skupštine grada Kragujevca, španske kompanije Medcomtech i Kliničkog centra Kragujevac.

 

Za informacije i pitanja, na raspolaganju će biti prof. dr Cesar Hernandez, specijalista ortoped iz španske Univerzitetske klinike u Mursiji, prof. dr Predrag Sazdanović, v.d. direktora Kliničkog centra Kragujevac i specijalisti ortopedi Klinike za ortopediju i traumatologiju naše zdravstvene ustanove.

SAVREMENA HIRURGIJA KIČMENOG STUBA U KLINIČKOM CENTRU KRAGUJEVAC

Zahvaljujući donacijama Skupštine grada Kragujevca i španske kompanije Medcomtech, u Kliničkom centru Kragujevac, 5. i 6. aprila 2017. godine, biće besplatno operisani pacijenti Klinike za ortopediju i traumatologiju naše zdravstvene ustanove. Operativni zahvati, planirani su u saradnji sa prof. dr Cesarom Hernandezom iz Univerzitetske klinike u Mursiji (Španija), koji dolazi u Kragujevac da operiše naše pacijente. Ovaj događaj ima za cilj da obezbedi vrhunsku zdravstvenu uslugu srpskim pacijentima, a ima i edukativni karakter za specijaliste ortopede Klinike za ortopediju i traumatologiju zdravstvene ustanove i opštih bolnica iz regiona koje gravitiraju Kliničkom centru Kragujevac.

Prof. dr Hernandez izvršiće operativne zahvate u saradnji sa lekarima specijalistima Kliničkog centra Kragujevac.

foto: West Medic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');