Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Raspisan Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata
 
 

Raspisan Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Resurs centar za Šumadijski i Pomoravski okrug, Udruženje građana za socijalni razvoj ”Sunce” iz Kragujevca uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisalo je Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

 

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Šumadijskog i Pomoravskog okruga. Vrednost projekta može biti od 30.000 do 100.000 dinara. Konkurs je otvoren do 18. jula 2017. godine. Trenutno promovišemo Konkurs i molim vas da prosledite informacije zainteresovanim mladima.

Sve novosti vezane za program Mladi su zakon u Šumadiji i Pomoravlju možete pratiti na našem sajtu www.sunce.org.rs i Facebook stranici MLADI-SU-ZAKON-Šumadijski-i-Pomoravski-okrug- .

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');