Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zaplenjeno 6,3 kilograma opojne droge
 
 

Zaplenjeno 6,3 kilograma opojne droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, zaplenili preko šest kilograma i 300 grama opojne droge i uhapsili trojicu osumnjičenih kod kojih je ona pronađena.

Pretresom stanova M. T. (1986), I. I. (1982) i A. R. (1988) u Kragujevcu policija je pronašla 937 grama opojne droge amfetamin, pet kilograma i 400 grama marihuane u suvom stanju, digitalnu vagicu i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. Zaplenjena droga bila je namenjena prodaji uživaocima u Kragujevcu i okolnim mestima.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. Oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');