Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Od 29. do 30. marta sajam obrazovanja i zapošljavanja
 
 

Od 29. do 30. marta sajam obrazovanja i zapošljavanja

sumadija_sajam_logo_jpg013773U Kragujevcu će 29. i 30 marta biti održan Sajam obrazovanja i zapošljavanja na kome će se predstaviti osnovne i srednje škole, kao iuniverziteti i fakulteti iz svih krajeva Srbije.

Organizatori dvodnevne manifestacije najavili su da će posetioci sajma moći da se informišu o različitim mogućnostima obrazovnih institucija u Srbiji, prijemnim ispitima, upisu, kao i da čuju savete i preporuke polaznika različitih programa.

Tokom sajma biće održane prezentacije stipendija i studijskih putovanja ko i susreti mladih stručnjaka koji završavaju školovanje sa potencijalnim poslodavcima.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom grada Kragujevca u saradnji sa kragujevačkom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.

Izvor: RTK

Komentari  

 
0 #1 bojana 24-03-2011 22:00
Zna li se koje je radno vreme,od kada se moze doci na sajam?
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');