Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvaranje druge sezone KC UMMUS-a
 
 

Otvaranje druge sezone KC UMMUS-a

U subotu, 02. Septembra od 20h, KC UMMUS počinje ponovo sa radom. Pomenuti kulturni centar ulazi u drugu godinu samoinicijativnog projekta u cilju afirmacije kulturnog, društvenog, a i moralnog života mladih ljudi u Kragujevcu i Srbiji.

 

KC UMMUS, kao najlepše osveženje za grad Kragujevac, posle letnje pauze, najavljuje još bolji i učestaliji svakonedeljni program uz svirke, koncerte, izložbe. U sklopu toga, kafe-klub kulturnog centra UMMUS dobio je novi ambijent i radiće svakodnevno za posetioce uz veliki asortiman pića, knjiga, časopisa, društvnih igara, dnevnih događaja.

Događaj je humanitarnog karaktera i naplaćuje se preko ulaznice od 200+ rsd. Sav prihod od ulaznica biće namenjen Miljani Ristić kojoj je posle 4 meseca nakon porožaja dijagnostikovana akutna leukemija. Za više informacija, posetite sajt: http://www.kcummus.com ili FB stranice: Kulturni centar UMMUS ili Kafe klub UMMUS.

Foto: Umetničko delo ''Crno na belo'' - umetnik Bojan Stanković

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');