Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac ispod šminke
 
 

Kragujevac ispod šminke

Ako fotografišete svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni život Kragujevca, pozivamo vas da učestvujete na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra od 12 časova, u galeriji SKC (ul. Radoja Domanovića 12). Oni su Belgrade Raw i fotografišu život Beograda „ispod šminke“ poslednjih osam godina, a sada animiraju kragujevčane na učešće u pomenutoj fotografskoj radionici.

 

Nije potrebno da se profesionalno bavite fotografijom i ograničenja u godinama ne postoje. Učešće na radionici je besplatno, a broj mesta je ograničen, tako da vaše potvrde dolaska se očekuju na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dovoljno je da pošaljete vaše ime i prezime, godište, informaciju o tome zašto i kada ste počeli da fotografišete svoj grad i 15–20 fotografija Kragujevca koje ste vi napravili. Nebitno je da li su fotografije nastale analogno ili digitalno (foto aparatom ili mobilnim telefonom). Rezultati radionice biće predstavljeni u Beogradu kao deo projekta Serbia Raw.

Foto galerija portala KragujevacOnline.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');