Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Prezentacija projekta modernizacije telekomunikacione mreže
 
 

Prezentacija projekta modernizacije telekomunikacione mreže

Kompanija Telekom Srbija i kompanija Huawei pozivaju predsednike skupština stanara i sve zainteresovane građane da u ponedeljak 6. novembra 2017. godine u sali Skupštine grada Kragujevca sa početkom u 17h prisustvuju prezentaciji projekta Internet revolucija – Modernizacija telekomunikacione mreže u Kragujevcu.

 

Prisutni će imati priliku da se bliže upoznaju sa brojnim prednostima projekta kao i da saznaju primere iz prakse i dosadašnja iskustva sa terena. Internet revolucija predstavlja projekat razvoja optičke mreže na teritoriji Srbije zahvaljujući kojem kompanija Telekom Srbija pruža svim građanima mogućnost korišćenja integrisane mreže budućnosti uz sasvim novo iskustvo pristupa internetu, gledanja televizije i drugih multimedijalnih sadržaja.

Sa mts optičkom mrežom dostupne su brzine interneta čak do 1Gb/s, što će omogućiti preuzimanje filma u HD rezoluciji za svega nekoliko minuta, brzu razmenu velike količine fotografija, muzičkih fajlova ili videa. Ugradnja optičkog internet priključka besplatna je za korisnika, koji samo treba da odredi mesto za novi uređaj, dok sve ostalo obezbeđuje mts u nekoliko jednostavnih koraka.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži