Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Redovna sednica Šumadijskog upravnog okruga
 
 

Redovna sednica Šumadijskog upravnog okruga

Obaveštavamo Vas da će dana dana 10.11.2017.godine u 10 časova (petak) biti održana redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, u prostorijama Šumadijskog upravnog okruga (ul. Save Kovačevića br. 7).

 

Predstavljamo Vam D N E V N I  R E D

1. Usvajanje Zapisnika sa sednice Okružnog štaba za vanredne situacije održane dana 25.09.2017. godine.

2. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o stanju pripremljenosti subjekata zimske službe na području Šumadiskog upravnog okruga u 2017.godini.

3. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o sprovedenoj zaštiti od grada u 2017.godini na području Šumadijskog upravnog okruga. 4. Razmatranje i usvajanje Analize stanja kadrovske popunjenosti i tehničke opremljenosti vatrogasno-spasilačkih jedinica i analiza raspoloživosti i uslovnosti objekata za smeštaj vatrogasno-spasilački jedinica i usvajanje mera za unapređenje kadrovske popunjenosti, tehničke opremljenosti i smeštajnih kapaciteta vatrogasno-spasilačkih jedinica..

5. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o dostignutom nivou organizovanosti, osposobljenosti i opremljenosti snaga zaštite i spasavanja organizovanih na području Šumadijskog upravnog okruga.

6. Razmatranje i usvajanje Analize nadležnosti i saradnje između Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova u oblasti zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama, vanrednom i ratnom stanju, kao i u sprovođenju zajedničkih aktivnosti na osposobavanju i opremanju za izvršavanje zadataka zaštite i spasavanja.

7. Razno.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži