Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dodela Potvrda o obavljenoj Studentskoj letnjoj stručnoj praksi
 
 

Dodela Potvrda o obavljenoj Studentskoj letnjoj stručnoj praksi

U ponedeljak 25. decembra 2017. godine, sa početkom u 10,00 sati, u Svečanoj sali Rektorata biće održana dodela Potvrda o obavljenoj Studentskoj letnjoj stručnoj praksi, koju je Univerzitet u Kragujevcu realizovao u saradnji sa Gradom Kragujevcem, Institutom za javno zdravlje Kragujevac i Kliničkim centrom Kragujevac.

 

Potvrde o uspešno obavljenoj praksi uručiće prorektor za nastavu i studentska pitanja, akademik prof. dr Radovan Vukadinović i Stefan Nikezić - pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi. Univerzitet u Kragujevcu u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata i Studentskim parlamentom Univerziteta u Kragujevcu pet godina zaredom sprovodi program Studentske letnje stručne prakse.

U periodu od 01. jula do 31. oktobra 2017. godine program Studentske letnje stučne prakse uspešno je završio 41 student (praksu u institucijama čiji je osnivač Grad Kragujevac obavilo je 32 studenta; praksu u Institutu za javno zdravlje Kragujevac obavilo je 7 studenata dok su u Kliničkom centaru Kragujevac praksu obavila 2 studenta).

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');