Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Najava radova na vodovodnoj mreži 23-24. januar 2018.
 
 

Najava radova na vodovodnoj mreži 23-24. januar 2018.

Zbog radova na magistralnom cevovodu u utorak 23.januara 2018 god. u periodu od 5h do 24h bez vode će ostati potrošači naselja: Vučkovice, Goločela, Đurisela, Dragobraće, Korićana, Malih Pčelica, Jovanovca, Cvetojevca kao i opštine Batočina.

 

Takođe, istog dana, u popodnevnim časovima očekuje se nestanak vode u : Badnjevcu, Nikšiću, Osojaku, Prnjavoru, Teferiču, Trmbasu, Jabučiju, višim delovima Beloševca i Ždraljice kao i višim delovima u Vinogradima (III visinska zona vodosnabdevanja). Moguće je isključenje vode industrijskim potrošačima u Kragujevcu posle 15h, pa bi trebalo da svoje radne aktivnosti prilagode novonastalim uslovima i obezbede dovoljne rezerve vode za nesmetan 24 -voročasovni rad.

Prilikom puštanja vode u utorak kasno uveče može doći do blagog zamućenja pa je potrebno vodu ispustiti dok se ne izbistri. Do potpune stabilizacije u vodosnabdevanju doći će u toku narednog dana, u sredu 24. januara 2018. godine.

Mole se potrošači da obezbede vodu za neophodne potrebe.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži