Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Plansko isključenje vode i bistra voda
 
 

Plansko isključenje vode i bistra voda

Zbog radova na vodovodnoj liniji u utorak 06. februara 2018 god. u periodu od 8 do 11 časova bez vode će ostati potrošači u ulici Save Kovačevića od Kralja Petra Prvog do ulice Dr. Zorana Đinđića. Prilikom puštanja vode može doći do blagog zamućenja pa je potrebno vodu ispustiti dok se ne izbistri.

Zbog radova na vodovodnoj liniji u sredu 07.februara.2018god. u periodu od 8 do 11 časova bez vode će ostati potrošači u ulici Momira Markovića, kao i zgrade broj 5,7 i 9 u ulici Spasenije Cane Babović. Takođe, istog dana u periodu od 11 do 13 časova bez vode će ostati potrošači u ulici Dragoslava Srejovića od Milice Miljojković do ulice Devetnaestog Oktobra.

Zbog radova na vodovodnoj liniji u četvrtak 08. februara 2018 god. u periodu od 9 do 11 časova bez vode će ostati potrošači u ulicama : Justina Popovića, Georgi Dimitrova, Hasana Brkića i Milana Jelića.

Zbog radova na vodovodnoj liniji u ponedeljak 12. februara 2018 god. u periodu od 8:30 do 11 časova bez vode će ostati potrošači u ulici Milice Miljojković.

Mole se potrošači da obezbede vodu za neophodne potrebe, dok korisnicima Bistra voda Omega filtera savetujemo da naprave zalihe.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');