Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Manifestacija „Mami na dar“
 
 

Manifestacija „Mami na dar“

Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ organizovaće, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, u Roda centru, manifestaciju „Mami na dar“, koja će trajati 7. i 8. marta i biće posvećena ne samo mamama, već svim našim sugrađankama i gošćama Kragujevca.

 

Na prvom spratu Roda centra oba dana biće priređena prodajna izložba ručnih radova brojnih udruženja i pojedinaca iz našeg grada, u trajanju od 10 do 19 časova, kao i izložba kuvarica i peškira iz lične zbirke Dragice Gajić. U sredu, 07. marta, biće organizovana kreativna radionica, na kojoj će učenici nižih razreda osnovnih škola izrađivati praznične čestitke. Učenik koji naslika najlepšu čestitku biće nagrađen. Drugog dana, Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ pripremila je još poklona i to za decu, učesnike u kvizu „Koliko poznaješ svoj grad“. Učenici osnovnih škola, članovi kulturno-umetničkog društva i baletske škole, prirediće bogat i zanimljiv program.

Prvog dana, 07. marta, dečji program počinje u 14 časova i u njemu će učestvovati učenici O.Š. „Miloje Simović“ iz Dragobraće i članovi Baletske škole „Aplauz“, dok će u četvrtak, 8. marta, od 13 časova, prisutne obradovati numerama učenici O.Š. „Svetozar Marković“ i „Natalija Nana Nedeljković“ iz Grošnice. Manifestacija će biti zatvorena pesmom „Najlepša mama na svetu“.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji Gradske turističke organizacije „Kragujevac“ i Roda mega centra, kao društveno odgovorne kompanije, na manifestaciji „Mami na dar“ moći ćete da uživate u programu kao i da kupite originalan poklon, kojim ćete 8. marta obradovati svoje mame, bake…

foto: Gto Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži