Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac CINEPLEXX: „Osvetnici – Rat beskraja” 2D i 3D i „Igra istine”
 
 

CINEPLEXX: „Osvetnici – Rat beskraja” 2D i 3D i „Igra istine”

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova:

 

„Osvetnici – Rat beskraja” 2D i 3D - Devetnaesti po redu film Marvelovog sveta, okuplja do sada najveći broj super junaka na velikom platnu ujedinjenih u borbi protiv neverovatnog negativca Tanosa. Najambicioznija adaptacija stripa do sada, već obara rekorde na blagajnama. Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans u ulozi Kapetana Amerika, Skarlet Johanson kao Crna udovica, Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž, Tom Holand kao Spajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.

Trejler filma https://youtu.be/Ep4gRzhM_Ag

„Igra istine” – Novi zastrašujući horor donosi nam priču o naizgled bezazlenoj igri, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji poslednji prolećni raspust pred upis na fakultet, provode u Meksiku. Započinju ovu igru, i to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

Trejler filma https://youtu.be/H3Ro1WmAeCk

Ne propustite dugo iščekivani film „Osvetnici-Rat beskraja“ na specijalnom, prvom Comic night događaju u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, ovog četvrtka u 20 časova. Svi gosti Comic night događaja, na poklon će dobiti specijalni poster sa glavnim junacima filma, a Marvelovi Osvetnici „lično” će najvatrenije fanove obradovati jedinstvenim bedževima sa motivima filma. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');