Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Udruženje „ Čuvajmo Kragujevac“
 
 

Udruženje „ Čuvajmo Kragujevac“

Predstavnici udruženja „Čuvajmo Kragujevac“ će povodom 9. Maja, Dana pobede nad fašizmom, predvođeni odbornicima Igorom Ratkovićem i Ilijom Radovanovićem, položiti venac u znak sećanja na žrtve stradalih rodoljuba, pogiiulih i streljanih Kragujevčana u Drugom svetkom ratu.

 

Predstavnici udruženja „Čuvajmo Kragujevac“ će venac položiti na spomenik palim borcima koji se nalazi „ kod Krsta“ 9. maja u 09:30ć i odati počast minutom ćutanja žrtvama užasnog zločina fašista nad nedužnim narodom. Udruženje „Čuvajmo Kragujevac“ sećanjem na žrtve fašizma se bori da se ovakvo zlo i pošast čovečanstva nikada ne ponovi i ne zaboravi. Ponosni na svoj grad čuvamo od zaborava sećanje na nevino stradale Kragujevčane.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');