Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poseta manastirima Drača i Divostin
 
 

Poseta manastirima Drača i Divostin

Gradska turistička organizacija “Kragujevac” organizovaće u subotu, 30. juna, turističku vodičku turu do manastira Drača i Divostin. Polazak je u 11 časova od “Krsta”.

Učesnici ture prvo će od turističkog vodiča Gradske turističke organizacije “Kragujevac” čuti zanimljive podatke iz istorije grada, pre svega iz prestoničkog perioda kao i o naselju Šumarice i selima Divostin i Drača. Posle posete manastiru Drača, u kome će učesnici ture da se odmore i osveže, planirano je zadržavanje u manastiru Divostin, u istoimenom selu bogatom istorijom još od vremena neolita. Bliže informacije i kupovinu karata za turističku turu svi zainteresovani mogu da obave u Turističkom informativnom centru (plato Robne kuće) ili na telefon 335 -302.

Foto: Jovan Živanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');