Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sporna funkcija VD DIREKTORA KC Kragujevac?
 
 

Sporna funkcija VD DIREKTORA KC Kragujevac?

Činjenica je da se o funkciji VD direktora KC Kragujevac, na kojoj je trenutno Predrag Sazdanović, već danima govori u krugovima i pokušava se skrenuti pažnja dopisima za medije. Anonimni dopisnik za medije već neko vreme prati dešavanja u okviru ove teme, želeći da se ispitaju informacije koje se serviraju javnosti na televiziji i da se sagleda stvarno stanje stvari.

 

Gospodin Predrag Sazdanović prema navođenjima u dopisu, više NIJE PROFESOR NA FAKULTETU i NIJE ZAPOSLEN U KC. Ne ispunjava zakonski uslov da obavlja funkciju VD direktora KC Kragujevac, a i dalje upravlja važnim zdravstvenim centrom kako se ističe. Iako su mišljenja podeljena po pitanju ispunjavanja zakonskog uslova za tu funkciju, a zbog velikog interesovanja javnosti, prosleđen je DOKAZ - dopis Dekana Medicinskog fakulteta u Kragujevcu ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru u kojem ga doslovce obaveštava: “da je dr sci. med. Predrag Sazdanović, koji je na funciji VD Kliničkog centra Kragujevac, izgubio zvanje nastavnika, u skladu sa odlukom Veća za medicinske nauke Univerziteta u Kragujevcu.” Ovim je nadležno ministarstvo kao i javnost u Srbiji upoznata sa tim da postoji osnovana sumnja da Predrag Sazdanović ne ispunjava zakonski uslov da obavlja funkciju VD direktora KC Kragujevac.

Iz izvora gde je dostavljen dokaz, traži se ispitivanje čitavog slučaja, ali i da Predrag Sazdanović podnese ostavku. Smatra se da svojim održavanjem na funkciji dovodi u pitanje validnost svih ugovora i akata koji se potpisuju, ako je dolazak na funkciju direktora sporan i nezakonit. Nedvosmisleno se navodi u dopisu da je potreban direktor koji ispunjava uslov i da će trenutno stanje stvari trajati dok DRŽAVA ne reaguje.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži