Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Javni poziv za upis dece prioriteta u privatne predškolske ustanove
 
 

Javni poziv za upis dece prioriteta u privatne predškolske ustanove

Gradska uprava za vanprivredne delatnosti uputila je danas Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova za boravak dece u privatnim predškolskim ustanovama na teritoriji grada Kragujevca, za decu koja se nalaze na Izvodu iz Liste čekanja sa 100 bodova.

 

Javni poziv je objavljen na zvaničnom sajtu grada Kragujevca www.kragujevac.rs u delu - UPIS U PREDŠKOLSKE USTANOVE. Obrazac Zahteva se može preuzeti sa sajta grada Kragujevca, gde su objavljeni i raspoloživi kapaciteti privatnih predškolskih ustanova, na osnovu kojih će se roditelji izjašnjavati i popunjavati zahtev. Zahtevi se podnose neposredno Gradskoj upravi za vanprivredne delatnosti u Kragujevcu, ulica Cara Lazara broj 15 kancelarija 12, u periodu od ponedeljka 24. septembra 2018. godine, zaključno sa 05. oktobrom 2018. godine, u vremenu od 09,00 - 14,00 sati, svakog radnog dana u nedelji.

Gradska uprava za vanprivredne delatnosti, će nakon priznavanja prava roditeljima čija deca ostvaruju 100 bodova, upućivati javne pozive za podnošenje zahteva, prema ostvarenom broju bodova dece na Listi čekanja (od 90 pa niže prema utvrđenoj dinamici) a u skladu sa raspoloživim sredstvima budžeta grada Kragujevca i kapacitetima privatnih predškolskih ustanova.

foto: Cili vili Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');