Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U četvrtak bez gasa Ilina voda u Kragujevcu
 
 

U četvrtak bez gasa Ilina voda u Kragujevcu

JP „Srbijagas“, Novi Sad obaveštava kupce prirodnog gasa u Mesnoj zajednici Ilina voda u Kragujevcu, da će zbog neophodnih radova na distributivoj gasnoj mreži u tom naselju, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u četvrtak, 27.09.2018. godine u periodu od 08:00 do 20:00 časova.

 

Bez gasa će ostati svi potrošači na predmetnoj lokaciji. JP „Srbijagas“ - Operator distributivnog sistema (ODS), je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnika distributivnog sistema koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa. Po završetku radova JP „Srbijagas“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa. Molimo potrošače u ovom delu Grada Kragujevca da imaju razumevanja za navedene radove.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');