Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poseta predsednice Vlade RC Univerzitetu u Kragujevcu
 
 

Poseta predsednice Vlade RC Univerzitetu u Kragujevcu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, prisustvovaće u sredu, 27. marta, uručenju ključeva od stanova za mlade naučnike, koje je finansirala Vlada Republike Srbije, u Kragujevcu (Laze Marinkovića, Objekat 1, lamela 2), sa početkom u 10.00 časova.

 

Zajedno sa premijerkom Brnabić, ključeve od stambenih objekata svečano će uručiti i rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i direktor Jedinice za upravljanje projektima Dragan Katuca. U 11.05 časova premijerka će posetiti zgradu Rektorata Univerziteta u Kragujevcu (Jovana Cvijića bb, ulaz za medije iz pravca II kragujevačke gimnazije), gde će se zajedno sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Nenadom Filipovićem i gradonačelnikom grada Kragujevca Radomirom Nikolićem, obratiti mladim naučnicima koji su dobili stanove.

Izjava za medije biće održana u holu zgrade Rektorata u 11.30 časova (15 minuta, ispred Svečane sale).

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži