Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Priznanje “Kapetan Miša” uručeno dvojici Kragujevčana
 
 

Priznanje “Kapetan Miša” uručeno dvojici Kragujevčana

Direktor Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, Predrag Lučić i privrednik Dragan Tomić direktor dobitnici su nacionalnog priznanja “Kapetan Miša Anastasijević”.

 

Prestižna nagrada dodeljuje se tradicionalno najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama koji su doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije. Među ovogodišnjim dobitnicima ovog značajnog nacionalnog priznanja su i dva laureata sa teritorije Šumadije i Pomoravlja – Predrag Lučić, direktor Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Šumadisjkog i Pomoravskog upravnog okruga za razvoj poslovnih inicijativa i Dragan Tomić, vlasnik Auto centra “Tomić auto 034” Kragujevac, za najboljeg menadžera prodaje.

Priznanje – statueta sa likom Kapetana Miše, umetničko je delo Ljubiše Mančića, akademskog vajara iz Beograda.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži