Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Bezbednost na prvom mestu - Akcija MUP-a ''Matura 2019''
 
 

Bezbednost na prvom mestu - Akcija MUP-a ''Matura 2019''

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u cilju unapređenja bezbednosne kulture i zaštite učenika završnih razreda srednjih škola, kao i održavanja povoljnog stanja bezbednosti za vreme maturskih proslava i drugih školskih manifestacija, sprovode akciju «Matura 2019».

 

Cilj ovog projekta je, pored ostalog, upoznavanje učenika završnih razreda srednjih škola sa saobraćajnim propisima i sa tim koji su rizici i posledice koje se mogu javiti usled nepoštovanja saobraćajnih pravila i propisa. Osim preventivnih aktivnosti, policijski službenici saobraćajne policije će, u dane održavanja maturskih proslava, pojačano vršiti kontrolu saobraćaja u blizini objekata u kojima će biti organizovane proslave. Kontrola će biti usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola, kao i kontrolu mladih vozača sa probnom vozačkom dozvolom.

Apelujemo na mlade vozače da zbog lične bezbednosti, kao i ostalih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise. popise.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži