Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sednica OS za vanredne situacije
 
 

Sednica OS za vanredne situacije

Danas 02.07.2019. godine (utorak) sa početkom u 11.00 časova održava se redovna sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, u prostorijama Šumadijskog upravnog okruga (ul. Save Kovačevića br. 7). Prema saopštenju predstavljamo dnevni red:

 

1. Usvajanje Zapisnika sa prve redovne sednice Okružnog štaba za vanredne situacije održane dana 29.03.2019. godine i prve vanredne sednice Okružnog štaba za vanredne situacije održane dana 10.05.2019. godine.

2. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o pripremi za letnju sezonu i preduzimanju preventivnih mera koje se preduzimaju u cilju zaštite od šumskih požara i požara na otvorenom prostoru na području Šumadijskog upravnog okruga u 2019. godini.

3. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o stanju vodosnadbevanja stanovništva pred nastupajuću letnju sezonu, postojeći kapaciteti i mogućnosti alternativnog vodosnadbevanja na području Šumadijskog upravnog okruga.

4. Razmatranje i usvajanje Analize stanja zdravstvene zaštite ljudi i životinja, zaraznih bolesti i zdravstvene ispravnosti hrane i vode na području Šumadijskog upravnog okruga u redovnim i vanrednim situacijama.

5. Razmatranje i usvajanje Analize stanja skloništa na području Šumadijskog upravnog okruga.

6. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o stanju pripremljenosti i organizovanosti sistema 112 na području Šumadijskog upravnog okruga.

7. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o izvršenim pripremama za sprovođenje preventivnih i operativnih mera zaštite od poplava, klizišta, erozija i odrona na području Šumadijskog upravnog okruga.

8. Vanredna situacija na području Šumadijskog upravnog okruga, jun 2019. godine.

9. Razno.

foto online arhiva: Zastavin soliter

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži