Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Umetnost flaute Miodraga Azanjca
 
 

Umetnost flaute Miodraga Azanjca

U petak, 4. oktobar 2019. godine u 19.00 časova u Univerzitetskoj galeriji Kragujevca govoriće na prezentaciji umetničkog i životnog dela Miodraga Azanjca - OSNIVAČA OKTOH-a: Snežana Nikolajević- muzikolog, Katarina Erić- vanredni profesor FILUM-a, Marija Vasiljević – glumica, Marija Obrović – šef opšte službe, Spomen - parka Kragujevački oktobar.

 

 

Izuzetno važan deo predstavljanja projekta biće i muzički segmenti, arhivski snimci iz umetničkog i životnog opusa flautiste Miodraga Azanjca, koji će ilustrovati njegovu solističku, kamernu i dirigentsku delatnost "Hora flauta", sa posebnim osvrtom na njegov značaj kao idejnog tvorca i osnivača OKTOH-a.

Grad Kragujevac doprineo je u značajnoj meri realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem sredstava za njegovo finansiranje.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži