Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Priprema studenata za biznis
 
 

Priprema studenata za biznis

ekonomski_fakultet_kragujevac_jpg013968Međunarodna studentska organizacija AIESEC u saradnji sa velikim brojem kompanija realizuje projekat pod nazivom  „Dani biznisa“ (Business days), koji počinje danas, na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, a trajaće do 1. aprila. 

Projekat je zamišljen kao petodnevni seminar o biznisu, a obuhvatiće četiri radionice  o ljudskim resursima, marketingu, preduzetništvu i finansijama. Predavači će biti stručnjaci iz više renomiranih kompanija.  

Poslednjeg dana seminara, u holu Ekonomskog fakulteta biće održan Sajam kompanija, na kojem će učestvovati Biznis inovacioni centar, „Orion“ i još nekoliko kompanija.

Inače, AIESEC je globalna, nepolitička, nezavisna, neprofitna organizacija, čiji rad organizuju i vode studenti.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');