Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Onlajn Aprilske radionice 2020
 
 

Onlajn Aprilske radionice 2020

Mesec april u kalendaru Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata rezervisan je za program radionica za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu pod nazivom Aprilske radionice. Program je koncipiran tako da učesnicima pruži relevantne informacije i prenese iskustva značajna za razvoj karijere, pružajući tako podršku razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja kako tokom studija, tako i prilikom izlaska na tržište rada. Imajući u vidu situaciju sa kojom se Evropa i svet, a i naša zemlja, trenutno suočavaju, a u želji da tradiciju Aprilskih radionica ne prekinemo i da našim studentima i diplomcima pružimo priliku za sticanje novih znanja tokom perioda ostanka kod kuće.

 

 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, prvi put, ove godine, tradiocionalne Aprilske radionice za studente i diplomce organizuje onlajn, u periodu od 7. do 29. aprila 2020. godine. Ideja ovogodišnjeg programa pod sloganom #Ostani kod kuće , edukuj se onlajn je da studentima i diplomcima pružimo priliku za sticanje novih znanja tokom perioda sa kojom se Evropa i svet, a i naša zemlja, trenutno suočavaju. Ovogošnji program sastoji se od deset radionica, čije teme prate razvoj karijere studenata od perioda studiranja do izlaska na tržite rada, odnosno od veština akademskog pisanja i upravljanja vremenom, preko prijave za Erazmus+ stipendiju, do veština potrebnih za izlazak na tržište rada i pronalazak zaposlenja.

Gostujući predavači na ovogodišnjim Aprilskim radionicama će biti predstavnici agencije Balance Consulting Kragujevac, predstavnici HR službe FCA Srbija d.o.o. Kragujevac, Nina Nedeljković, voditelj Bravo radija, dr Biljana Vlašković Ilić, profesor FILUM-a, Danijela Nedić BiznisLink, Ivana Retas, motivacioni govornik i dugogodišnji novinar i predstavnici Razvojnog biznis centra Kragujevac.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži