Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Konferencija o energetici u Kragujevcu
 
 

Konferencija o energetici u Kragujevcu

energetikaGrad Kragujevac će 5. aprila biti domaćin konferencije o energetici i održivom razvoju, koju u saradnji sa Vladom Republike Srbije organizuje Atlantski savet. Svoje učešće do sada su potvrdili šef delegacije Evropske unije, Vensan Dežer, premijer, Mirko Cvetković, zamenik premijera Ivica Dačić, kao i direktori preduzeća poput EPS-a i NIS-a i brojni privrednici i profesori univerziteta.

Prema rečima gradonačelnika, Veroljuba Stevanovića, Kragujevac je kao najveći industrijski centar u zemlji prepoznao značaj ove teme i korist koju bi grad mogao da ima. Konferencija je prilika da Kragujevac potvrdi svoj koncept vezan za izgradnju ekološke spalionice, ali i da proširi krug potencijalnih partnera u tom poslu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');