Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obilazak dežurnih službi
 
 

Obilazak dežurnih službi

ObilazakGradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, zamenik gradonačelnika dr Nebojša Zdravković i sekretar Gradskog veća Zlatko Milić, tradicionalno, u ovoj Novogodišnjoj noći obišli su dežurne službe u Gradu - Policijsku upravu, Elektrošumadiju, Vatrogasno spasilačku jedinicu, Energetiku, Vodovod, Hitnu pomoć, Zavod za stomatalogiju i GAK Kliničkog centra gde je sat i petnaest minuta nakon ponoći rođena prva beba u 2011.godini, devojčica teška 3 350 grama.

U tradicionalnom obilasku Stevanović i njegovi saradnici dobili su informacije da je Kragujevac u najluđoj noći uredno snabdeven vodom, strujom i toplotnom energijom, da je stanje javnog reda i mira na zavidnom nivou, a da su dežurne ekipe Hitne pomoći imale uobičajen broj intervencija u noći kada se isparaća stara i dočekuje Nova godina. Osim kratkotrajnih problema sa snabedavanjem strujom u Glavnoj ulici i u naselju Ćava, nije bilo iskakanja iz sistema kada je reč o struji, vodi i grejanju.

Svakako najlepše bilo je na porodilištu Ginekološko akušerske klinike KC Kragujevac gde je u 1:15 sati nakon ponoći naša sugrađanka Marina Miletić Kovačević na svet donela devojčicu tešku 3 350 grama. Srećna mama i beba dobile su poklon čestitiku gradonačelnika od 80 hiljada dinara, a gradonačelnik Veroljub Stevanović rekao je da očekuje da će ova godina biti bolja od prethodne i dodao da naša nova, mala sugrađanka, doprinosi da još više veruje u to.

Naime, Stevanović je rekao da svaka godina u koju smo ušli sa prvorođenom devojčicom je bila dobra za Kragujevac. Usuđujem se da kažem, hrabro, da će u Kragujevcu u 2011.godini biti bolje i da ćemo napraviti iskorak. Očekujem dosta dobrih stvari - da Fiat počne svoju proizvodnju, da završimo auto put ka Batočini, da što više ljudi dobije posao, da kraj ove godine dočekamo vedriji, rekao je Stevanović. On je dodao i da će lokalna samouprava učiniti sve da tako bude i pozvao građane Kragujevca da svu svoju energiju usmere ka tome.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');