Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Nazdravlje" - Aktivnija podrška zaštiti voda
 
 

"Nazdravlje" - Aktivnija podrška zaštiti voda

voda1U organizaciji Mladih istraživača Srbije i službe za zaštitu životne sredine grada Kragujevca održana je radionica posvećena zaštiti voda, pod nazivom „Nazdravlje''. Reč je o projektu čiji je cilj da se javnost u Srbiji pripremi za aktivnije učeše u zaštiti voda.

To znači da zainteresovani građani i nevladine organizacije treba da dobiju priliku da utiču na ishod planova i aktivnosti u ovoj oblasti, što je i jedno od osnovnih prava građana u zemljama Evropske unije. 

O učesću javnosti u zaštiti voda biće održano ukupno 8 radionica u gradovima Srbije. Projekat realiziju Mladi istrazivači Srbije u partnerstvu sa Dunavsko karpatskim programom iz Beča i Stalnom konferencijom gradova i opština Srbije. Konkretan doprinos domaće javnosti u zaštiti voda biće i sutrašnja akcija čišćenja Južne Morave u koju će se uključiti i volonteri iz Kragujevca.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži