Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac SG - Kragujevac se zadužuje kako bi popravio infrastrukturu
 
 

SG - Kragujevac se zadužuje kako bi popravio infrastrukturu

skupstinakg_jpg014274Kragujevac će se, na osnovu odluke koju je donela Skupština grada, zadužiti kako bi mogao da privede kraju nekoliko kapitalnih investicija. Zahvaljujući kreditu od 197 miliona dinara trebalo bi privesti kraju radove na izgradnji zatvorenog bazena, operativno-tehničkog centra Vodovod, stambenih jedinica i određenih saobraćajnica sa infrastrukturom. 

Na sednici su prihvaćene izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana, jer je došlo do izmene lokacije na kojoj će biti smešteni ''Fijatovi'' kooperanti. Prihvaćena je i inicijativa odborničke grupe ''Ujedinjeni regioni Srbije'' o izmeni Zakona o finansiranju lokalne samouprave, Zakona o lokalnim izborima, a zatraženo je hitno donošenje Zakona o javnoj svojini. 

Na sednici je za počasnog građanina Kragujevca izglasan Alfred Marder, predsednik asocijacije gradova ''Vesnika mira'', a doneta je i odluka o dodeli Đurđevdanskih nagrada.

Ove godine nagradu je dobila i novinarka naše kuće, Ivana Retas.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');