Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obeležen "Dan planete"
 
 

Obeležen "Dan planete"

planeta_jpg014322Manifestacijom ''Ja sam dete najlepše planete'', održanom u Velikom parku, kragujevački osnovci pridružili su se ovogodišnjem obeležavanju Dana planete Zemlje. Program su inicirali Služba za zaštitu životne sredine grada Kragujevca i školska uprava, a realizovali su je partneri, među kojima su najbrojnije bile osnovne škole. 

Đaci su u gradskom parku izrađivali skulpture od reciklažnog materijala na temu ''Ugrožene životinjske vrste'', izložene su fotografije i kolaži o flori i fauni, a izvedena je i predstava ''Kako spasiti drvo''. Cilj ove akcije je da se ukaže na različite probleme zagađenja prirodne okoline i da se podigne svest građana o potrebi očuvanja životne sredine.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');