Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dečja ustanova "Nada Naumović" proslavlja 62 godine
 
 

Dečja ustanova "Nada Naumović" proslavlja 62 godine

Grb-KragujevacUstanova za decu ''Nada Naumović'' postoji već 62 godine. Nadležni u ovoj ustanovi odlučili su da ove godine svoj jubilej proslave nizom aktivnosti. Prošle nedelje održan je tradicionalan Festivalčić dečijeg stvaralaštva, a ove nedelje organizovane su razlčite aktivnosti u svim vrtićima u gradu. 

Ustanova za decu ''Nada Naumović'' osnovana je daleke 1948. godine, a danas raspolaže sa 16 vrtića u kojima je u celodnevnom boravku svakodnevno tri i po hiljade mališana i oko 1.100 predškolaca, o kojima brine preko 500 zaposlenih. Prošlu godinu nadležni u Ustanovi za decu ocenjuju kao uspešnu.

Od 2005. godine u Ustanovi za decu ''Nada Naumović'' realizuje se i proces inkluzije, po čemu je ova Ustanova jedna od vodećih u Srbiji.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');