Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Uranak podseća i na odgovornost
 
 

Uranak podseća i na odgovornost

Uranak1Gradski odbor Socijalističke partije Kragujevca organizovaće 1. maja tradicionalni prvomajski uranak, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Čestitajući radnicima i svim građanima Kragujevca međunarodni Praznik rada, Slavica Petrović, član Gradskog i Glavnog odbora SPS istakla je da ova partija pomenuti praznik ne shvata samo kao simbol vekovne borbe proletarijata: 

- U njemu je za nas sadržana velika obaveza i odgovornost za našu partiju da još veću energiju uložimo za ostvarivanje radničkih prava i poboljšanje materijalnog položaja. Zato će u našim aktivnostima prvi zadaci biti u oblasti ostvarivanja prava na rad i poboljšanje uslova rada. Kragujevac za to ima veliku šansu, jer je dalekosežnom odlukom da se sačuva proizvodnja automobila otvorio privrednu perspektivu. 

Za ovu priliku obazbeđeno je tradicionalno posluženje – kačamak i šumadijski čaj, a u kulturno-umetničkom programu, čiji je početak zakazan za devet sati, učestvovaće stotinak članova kulturno-umetničkih društava iz više mesta Šumadije.

Izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');