Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nagrađena reportaža radio Kragujevca
 
 

Nagrađena reportaža radio Kragujevca

radioRadio reportaža “Prva Bajramska sofra u Kragujevcu” glavnog urenika Radio Kragujevca Branka Vučkovića osvojila je treću nagradu na Festivalu autorskog filma zemalja Podunavskog regiona, “Profest 2011”.

Na festivalu je učestvovalo 196 novinara, autora radijskih i televizijskih reportaža iz 12 zemlja Podunavlja.

Priča radio Kragujevca govori o Bajramskoj sofri, prvom verskom događaju te vrste održanom prošle jeseni u Kragujevcu i promoviše naš grad kao tolerantnu sredinu koja neguje “Lepotu različitosti” što je i bila tema ovogodišnjeg festivala.

Na Festivalu autorskog filma zemalja Podunavskog regiona “Profest 2011” koji je juče završen u Bačkoj Topoli u kategoriji radijske reportaže pobedila je Dragana Ivanović iz Bosne i Hercegovine, a pobednik u kategoriji TV reportaže je Zoltan Čubrilo sa mađarske televizije Duna.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');