Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac RTK pomaže osobama sa invaliditetom
 
 

RTK pomaže osobama sa invaliditetom

rtkkragujevacTelevizija Kragujevac će od juna početi sa emitovanjem specijalizovane emisije posvećene unapređenju položaja i kvaliteta života osoba sa invaliditetom. Danas je u Gradskoj upravi potpisan Sporazum o saradnji naše medijske kuće sa Savetom lokalne samouprave za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom.

Prvi put od osnivanja, Radio Televizija Kragujevac jednom mesečno deo programa posvetiće temama koje se odnose na poboljšanje kvaliteta života osoba sa invaliditetom u našem gradu i okrugu. Na inicijativu Gradskog saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom, potpisan je sporazum o realizaciji specijalizovane polučasovne emisije, pored redovnog informisanja o aktivnostima Udruženja osoba sa invaliditetom.

I kragujevačka javnost je sazrela da se informiše o svim problemima ali i veštinama i sposobnostima osoba sa invaliditetom, kako bi pomogla unapređenju života ove populacije.

Kako se čulo na sednici Gradskog Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom, jedan od aktuelnih problema je sprovođenje Zakona o zapošljavanju osoba sa invaliditetom koji su poslodavci dužni da poštuju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži