Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac 9 godina Filuma
 
 

9 godina Filuma

filumkragujevacFilološko-umetnički fakultet obeležava devet godina postojanja i u skladu sa profilom svojih odseka organizuje brojne programe kojima izlazi iz fakultetske sredine. Večeras od 20 sati u sali Prve gimnazije biće održano veče sa kompozitorom Svetislavom Božićem.

Sutra u 13 sati u sali Rektorata je centralna FILUM-ova svetkovina,na kojoj će biti predstavljena i najnovija izdanja ovog Falulteta i održan koncert najuspešnijih studenata Odseka za muzičku umetnost. U Univerzitetskoj galeriji u 19 sati nastupiće Kamerni hor FILUM-a.

Nastavnici i saradnici Odseka za primenjenu umetnost predstaviće se u četvrtak,2.juna,u Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja. U istom prostoru iste večeri i koncert violiniskinje Jelene Rokvić.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');