Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Gradsko veće - bolja socijalna zaštita, nova igrališta za decu
 
 

Gradsko veće - bolja socijalna zaštita, nova igrališta za decu

gradsko_vece_kragujevacGradsko veće Kragujevca je na današnjoj sednici usvojilo i u skupštinsku proceduru uputilo Nacrt Odluke o socijalnoj zaštiti. Odlukom su jasno definisani kriterijumi po kojima će grad Kragujevac, u saradnji sa nadležnim instutucijama, ubuduće pružati materijalnu pomoć i podršku socijalno ugroženima. 

Članovi veća saglasili su se i da Kragujevac i Kraljevo potpišu sporazum kojim je predviđen nastavak realizacije programa ''Eksčejndž 3''. 

Veće je usvojilo i Nacrt plana detaljne regulacije dela naselja Stanovo. Prihvaćen je i predlog Odluke o postavljanju sprava za zabavu dece u Velikom Parku, Pešačkoj zoni i na Trgu Fontana.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');