Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Budućim investitorima istekao rok
 
 

Budućim investitorima istekao rok

investicije-kgInvestitorima koji su zakupili lokacije u Kragujevcu istekao je rok za izjašnjavanje o početku gradnje, koji si im dali gradski čelnici, a Grad je za sada raskinuo ugovor jedino sa preduzećem "Autobranša", koje je zakupilo 16 ari.

Član Gradskog veća za investicije Nebojša Vasiljević rekao je da je postignut dogovor sa "Supernovom" koja će u naselju Stanovo graditi hipermarket. "Forma ideale" će, kako je dodao, vratiti Gradu deo placa.

"To preduzeće je odlučilo da uz dva hektara, kupljena po komercijanim uslovima, pripoji još tri, kupljena po povlašćenoj ceni, a preostala četiri hektara, takođe kupljena po povlašćnoj ceni vratiće Gradu", rekao je Vasiljević.

U Staroj radničkoj koloniji ponovo se prodaje plac od jednog hektara, koji je ranije kupio "Ju broker", pošto konačni ugovor sa tom firmom nije potpisan.

Vasiljević je rekao da Grad pregovorima sa tri potencijalna investitora koji će graditi hotele na lokacijama pored jezera Bubanj, stadiona "Čika Dača" i Univerziteta.

Izvor: Glas javnosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');