Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac GV - prosvetari mogu da biraju kako će u školu, bolja zaštita useva od požara
 
 

GV - prosvetari mogu da biraju kako će u školu, bolja zaštita useva od požara

skupstina-grada-kragujevacProsvetari u Kragujevcu moći će početkom naredne školske godine da biraju da li žele mesečne autobuske karte ili da im se troškovi za prevoz novčano nadoknade. Gradsko veće prihvatilo je i Ugovor kojim je predviđeno da strne useve i žetvu ove godine od požara štiti gradsko dobrovoljno vatrogasno društvo.

Članovi veća odobrili su Ugovor o saradnji sa Mašinskim fakultetom kojim će biti obezbeđen poslovni prostor i oprema za rad Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju. Kragujevac će od 16. do 19. juna organizovati turnir u odbojci na pesku ispred Skupštine grada.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');