Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Turističke destinacije u gradu dobijaju signalizaciju
 
 

Turističke destinacije u gradu dobijaju signalizaciju

kragujevacKako bi Kragujevac bio destinacija koja pruža odgovarajuće i potpune informacije o svojim kulturnim i prirodnim dobrima koji su najprivlačniji za posetioce, do polovine novembra bi trebalo da dobije kompletnu turističku signalizaciju.

Objekti i lokacije koji su atraktivni za turiste, biće adekvatno obeleženi i to na osnovu projekta Gradske turističke organizacije. Oznake će biti postavljene na 97 lokacija.

Svaka opština, koja ima nameru da se ozbiljno bavi turizmom, mora imati adekvatnu turističku signalizaciju, koja bi trebalo da pruža smernice i informacije o različitim kulturnim i prirodnim bogatstvima. Najznačajnija odredišta, bilo da su kulturno-istorijske znamenitosti, prirodne celine, institucije ili objekti od javnog značaja, na osnovu projekta Gradske turističke organizacije, biće obeležena na odgovarajući način do polovine novembra. 

Kragujevac do sada nije imao projekat turističke signalizacije, za koji je sproveden postupak javnih nabavki, a za njegovu tehničku kontrolu bio je zadužen Institut CIP iz Beograda.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');