Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Gradonačelnik: "Hteli smo samo da se brzo reši problem oružara"
 
 

Gradonačelnik: "Hteli smo samo da se brzo reši problem oružara"

veroljub_stevanovicPovodom navoda pojedinih medija da je Vlada Srbije osudila odluku Gradskog veća Kragujevca da oružarima finansira odlazak na protest u Beograd, oglasio se gradonačelnk Veroljub Stevanović. 

On je rekao da je odluka Gradskog veća apsolutno legitimna i naglasio da je doneta isključivo u cilju hitnog rešavanja problema zaposlenih u fabrici Zastava oružje. Da je najava protesta u Beogradu bila od presudnog značaja za dogovor, koji je juče postignut u Ministarstvu ekonomije, potvrdio je i predsednik sindikata namenske, Dragan Ilić.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');