Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Satovi za najbolje policajce Kragujevca
 
 

Satovi za najbolje policajce Kragujevca

policajciNajbolji policajci u Kragujevcu dobili su ručne satove od gradskih vlasti povodom obeležavanja Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

Referentu u Odeljenju za upravne poslove Gordani Milenković, samostalnom policijskom inspektoru Saši Maraševiću, policajcu prve klase Goranu Ćirkoviću i višem policajcu Ljubanu Čoviću nagrade su uručene na svečanom prijemu organizovanom u Skupštini grada.

Gradonačelnik Veroljub Stevanović kazao je da je dugogodišnji problem nedostatak prostora sa kojim se suočava kragujevačka policija koja je smeštena u delu zgrade gradske skupštine.

"Potpuno smo svesni problema s kojim se policija u Kragujevcu danas suočava, a to je prostor i smeštaj. Grad je spreman da pomogne u tom smislu ali podrška se očekuje i sa nekih viših istanci", rekao je Stevanovičh. Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je stopa kriminala u prvih šešt meseci ove godine upola manja nego lani.

Izvor: GlasJavnosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');